11:40 29.08.2015

Ідентифіковано тіла майже всіх військових, загиблих в Іловайському котлі в 2014 році – заступник глави Міноборони

1 хв читати
Ідентифіковано тіла майже всіх військових, загиблих в Іловайському котлі в 2014 році – заступник глави Міноборони

Заступник міністра оборони України Петро Мехед заявив, що на сьогоднішній день ідентифіковано тіла майже всіх військових, загиблих в Іловайському котлі в 2014 році, їхні родини отримали компенсації.

"Майже всі тіла ідентифіковані і відповідно, якщо це військовослужбовці Збройних сил України, їхні родини отримали компенсацію. Зараз бойові товариші і командири спілкуються з батьками, допомагають сім'ям (загиблих - ІФ), діти пішли в перший клас і забезпечені всім необхідним", - заявив П. Мехед у суботу в Києві під час складання військової присяги на вірність Українському народові курсантами 1 курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

П. Мехед зазначив, що виплата матеріальної допомоги сім'ям загиблих під Іловайськом здійснюється кожним відомством окремо.

"Наприклад, у Міноборони є спеціальна комісія, що розглядає матеріали і після висновків перераховує гроші у військові комісаріати, а військові комісаріати вже ці гроші віддають сім'ям", - повідомив заступник голови Міноборони.

Він також зазначив, що розслідування Іловайської трагедії перебуває у компетенції Генеральної прокуратури України і після завершення розслідування висновки будуть повідомленні суспільству.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА