13:12 01.09.2015

Порошенко доручив перевірити всі лікарні на наявність необхідного запасу ліків і медикаментів

2 хв читати
Порошенко доручив перевірити всі лікарні на наявність необхідного запасу ліків і медикаментів

Лікарні України буде перевірено на наявність необхідного критичного запасу медикаментів та обладнання на випадок виникнення позаштатних ситуацій, заявляє президент України Петро Порошенко.

"Зараз – не було б щастя, та нещастя допомогло – ми здійснимо перевірку всіх лікарень для забезпечення та створення необхідного критичного запасу, який дасть нам змогу зустріти у всеозброєнні будь-які виклики, які на сьогодні стоять перед Україною", - сказав президент у вівторок під час відвідування в Центральному госпіталі МВС постраждалих унаслідок сутичок біля Верховної Ради.

Глава держави нагадав, що в госпіталі МВС перебувають на лікуванні 60 поранених бійців. "На жаль, декілька перебувають у дуже важкому стані", - сказав він.

"Десять хвилин тому надійшло повідомлення, що у нас є третя жертва. На щастя, виявилось, що це не відповідає дійсності, і лікарі запустили серце прямо на операційному столі. І у нас ще залишається надія. Тому ми маємо ставитися до цього надзвичайно серйозно", - зазначив президент.

П.Порошенко також пояснив, що поранених вивозили на штатних автобусах Нацгвардії "Богдан", тому що Київ був перекритий і автомобілі "швидкої допомоги" "фізично не могли швидко добратися до місця, де були поранені".

"Тому керівництвом Нацгвардії було прийнято рішення повантажити всіх в автобус і підвезти їх до місця, де була перекрита дорога. Відповідальність тих, хто перекриває дорогу і не пропускає "швидку", - це буде окрема розмова про порушення законодавства та відповідальність", - додав президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА