13:39 04.09.2015

МЗС України сприяє в просуванні продукції вітчизняних експортерів на зарубіжні ринки - Клімкін

2 хв читати
МЗС України сприяє в просуванні продукції вітчизняних експортерів на зарубіжні ринки - Клімкін

Міністерство закордонних справ України допомогло вітчизняним компаніям-експортерам укласти контракти на $700 млн у 2014 році, сказав міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Минулого року нашими компаніями було укладено угод більш ніж на $700 млн за безпосереднього сприяння МЗС", - сказав П.Клімкін на засіданні Ради експортерів та інвесторів при МЗС у Києві в п'ятницю.

При цьому міністр зазначив, що для поліпшення роботи українського бізнесу необхідно також поліпшити інформування іноземних партнерів про українські компанії.

Для реалізації цих цілей міністерство запропонувало створити новий Секретаріат ради експортерів, а також запустило сайт, який стане основним інструментом Ради експортерів, - www.rei.mfa.gov.ua. Цей ресурс стане агрегатором економічної та ділової інформації від МЗС, зарубіжних дипломатичних установ України, національних виробників для просування української продукції на зарубіжні ринки. Іноземні компанії знайдуть на сайті необхідну їм інформацію для здійснення інвестицій в економіку України.

На сайті можна знайти консолідовані дані про перспективи ведення бізнесу за кордоном, основні тенденції перспективних ринків зарубіжних країн; оголошення про проведення тендерів за кордоном; бізнес-пропозиції іноземних компаній. Також тут будуть оголошення про проведення ділових форумів і виставково-ярмаркових заходів; необхідні контакти зарубіжних дипломатичних установ України; бланк анкети-запиту про сприяння у виході на ринки інших країн.

Англомовна версія сайта орієнтована на іноземні компанії, які зацікавлені в налагодженні співпраці з українськими партнерами та реалізації інвестиційних проектів в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА