18:49 07.09.2015

Губернатор провінції Червоне море має намір сприяти присутності українських телеканалів у телемережах готелів Хургади

3 хв читати
Губернатор провінції Червоне море має намір сприяти присутності українських телеканалів у телемережах готелів Хургади

Губернатор провінції Червоне море (Єгипет) Ахмед Абдалла (Ahmed Abdallah) має намір сприяти присутності українських телеканалів у кабельних телевізійних мережах готелів курортів Хургади, що приймають туристів з України, а також рекомендуватиме цим готелям підключати українські телеканали.

Про це він заявив під час зустрічі з українськими журналістами минулого тижня.

"Я займуся цим питанням і постараюся забезпечити присутність українських телеканалів у телемережах готелів. Ми донесемо до них інформацію про те, що українські туристи хотіли б бачити українські новини", - сказав він, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про можливі механізми включення в кабельні мережі курортних закладів українських телеканалів.

"Буде поширено рекомендацію від імені адміністрації провінції Червоне море, щоб українські телеканали були підключені в усіх готелях", - уточнив він.

Водночас губернатор наголосив: "Готель - як магазин, де пропозиція формується, якщо є попит".

"Треба, щоб більше туристів з України приїжджало в Хургаду, щоб на мовлення українських телеканалів у готелях був стабільно високий попит. Тоді вони повинні будуть забезпечити таку послугу, оскільки буде багато людей, що потребують цієї послуги", - сказав він.

Крім того, А.Абдалла повідомив про зацікавленість адміністрації провінції в розвитку на її території не лише туристичних, а й інших проектів. Для залучення інвесторів у Хургаді планується провести міжнародну виставку інвестиційних проектів.

"Ми покажемо свої можливості не лише запропонувати інвесторові землю для будівництва готелю, а й запропонуємо інші проекти, такі як міжнародний футбольний центр, зоопарк, проекти розвитку медичного туризму. Є ідея побудувати міжнародні клініки, щоб люди приїжджали до Єгипту лікуватися", - сказав він.

Коментуючи розвиток медичного туризму в провінції Червоне море, А.Абдалла зазначив, що в цих проектах можуть брати участь не лише реабілітаційні центри та центри кліматотерапії, а й будуватимуться багатопрофільні клініки, в яких здійснюватиметься, зокрема, оперативне втручання.

"Ми сподіваємося, що в таких медцентрах працюватимуть і єгипетські, і іноземні медики. Ціну на медпослуги клінік визначатиме інвестор, виходячи з цін на аналогічні послуги в клініках Йорданії, Ізраїлю та інших країн", - сказав він.

Говорячи про заходи з гарантування безпеки туристів на курортах провінції, А.Абдалла відзначив відсутність у цьому районі осередків екстремізму і терористичних угруповань. Крім того, він наголосив, що державні органи контролюють роботу компаній, що надають туристам різні послуги.

"В Єгипті всі туристичні центри і туристичні міста практично на 100% безпечні. Немає ніякої інформації, щоб українці зіткнулися з проблемами безпеки в Єгипті. Поліція гарантує безпеку в готелях і на вулицях. У темний час доби абсолютно безпечно і можна спокійно гуляти, а якщо хтось зіткнеться з проблемою, він може звернутися до поліцейських. Державні структури контролюють дотримання ліцензій і перевіряють діяльність компаній, що надають послуги", - сказав він.

При цьому губернатор наголосив, що єгипетські готелі пропонують українцям "досить низькі ціни".

"У наших конкурентів ціни набагато вищі, й українці не отримують таких знижок, як в Єгипті", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА