16:02 09.09.2015

"Форум видавців" у Львові має намір залучити на заходи якомога більше дітей

1 хв читати
"Форум видавців" у Львові має намір залучити на заходи якомога більше дітей

"Форум видавців" у Львові має намір залучити на заходи щонайменше 10 тисяч дітей, повідомила на прес-конференції засновник "Форуму видавців" Олександра Коваль.

"Наше завдання - залучити на форум якомога більше дітей. Заходи ("Дитячого форуму" - ІФ) розраховані на 15 тисяч дітей, і ми сподіваємося, що туди прийдуть щонайменше 10 тисяч дітей", - сказала вона.

За словами О.Коваль, програма "Дитячого форуму" дуже насичена і включає сотні заходів, які в ігровій формі мають прищепити дітям потребу в читанні та отриманні знань за допомогою книжки. Крім того, для дітей заплановані заходи, присвячені науці, мистецтву, театру, музиці, спорту.

Заходи "Дитячого форуму" відбуватимуться в Національному та Природознавчому музеях. "Це експеримент. Видавці відчули попит на дитячу книжку і хочуть видавати її якомога більше. Нині видавці і книгопродавці відчувають нестачу книг, тому що зменшилася кількість книжок із Росії", - розповіла О.Коваль.

За її словами, на "Форумі видавців" поточного року зареєструвалися 954 учасники, заплановано 1428 заходів.

На конкурс "Найкраща книга "Форуму видавців" номіновано 467 книжок від 87 видавництв.

22-й "Форум видавців" є найбільшим в Україні заходом у галузі книговидання та книготоргівлі. Цього року він триватиме у Львові з 9 по 13 вересня.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА