16:39 09.09.2015

ЦВК просить силовиків про особливу увагу до безпеки членів виборчкомів на місцевих виборах

1 хв читати
ЦВК просить силовиків про особливу увагу до безпеки членів виборчкомів на місцевих виборах

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера просить силові структури приділити увагу безпеці членів виборчих комісій під час проведення місцевих виборів.

"Прошу присутніх тут представників Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України додатково приділити увагу безпеці членів виборчих комісій на відповідних територіях. Я думаю, що ми всі зараз зацікавлені в цьому процесі", - сказав він на засіданні Ради регіонального розвитку в Києві в середу.

А.Магера звернувся до тих, хто спостерігатиме за виборчим процесом під час місцевих виборів, зокрема до міжнародних спостерігачів: "У мене велике прохання координувати своє пересування, місцезнаходження з обласними військово-цивільними адміністраціями. На жаль, у нас були неприємні випадки на минулих парламентських і президентських виборах, коли довелося силовим структурам вживати відповідних заходів".

"Я хотів би наголосити, що Центральна виборча комісія у рамках своїх повноважень виконає всі вимоги закону про місцеві вибори в частині якісного та належного проведення виборчого процесу. Ми сподіваємося, що таку саму позицію займатимуть територіальні виборчі комісії та дільничні. Центральна виборча комісія абсолютно готова до виконання своїх функцій", - запевнив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА