16:48 09.09.2015

Координувати коаліцію мають представники двох найбільших фракцій - Тимошенко

2 хв читати
Координувати коаліцію мають представники двох найбільших фракцій - Тимошенко

Координувати діяльність парламентської коаліції мають представники двох найбільших фракцій, заявляє лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Ні для кого не секрет, що рішення в коаліції приймаються на рівні двох найбільших фракцій, і навіть створена спеціальна група людей, що складається з семи осіб, яка приймає рішення за весь парламент і всю країну, а потім через ломку парламенту через коліно проводять ці рішення в життя", - заявила вона на прес-конференції в середу в Києві.

"Саме тому "Батьківщина" не може дати своїх керівників для координації діяльності коаліції, тому що, на жаль, рішення формуються і втілюються в життя за межами парламенту і за межами коаліції", - пояснила Ю. Тимошенко.

Вона наголосила, що "очолювати і координувати роботу коаліції у Верховній Раді мають представники двох найбільших фракцій, які формують рішення і які насправді координуються не лише з фракціями коаліції, але і з усіма фракціями парламенту, які, зокрема, до коаліції не входять".

"Вони мають координувати і відповідати за таку координацію", - сказала Ю. Тимошенко.

У вівторок заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв після зустрічі лідерів фракцій коаліції з керівництвом Верховної Ради заявив, що опитування визначення координатора коаліції залишається відкритим і може бути обговорено в четвер під час чергової зустрічі лідерів фракцій коаліції з головою Верховної Ради України Володимиром Гройсманом.

У свою чергу, перший заступник керівника фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко повідомив журналістам, що бути координатором коаліції запропонували саме С. Соболєву.

Однак сам представник "Батьківщини" повідомив журналістам, що він з цією пропозицією не згоден.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА