18:08 12.09.2015

Яценюк відкидає звинувачення в лобіюванні інтересів олігархів

1 хв читати
Яценюк відкидає звинувачення в лобіюванні інтересів олігархів

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк категорично відкидає звинувачення голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі в лобіюванні інтересів олігархів, зокрема Ігоря Коломойського і Ріната Ахметова.

"По-перше, я не планую бути президентом Грузії", - пояснив глава уряду звинувачення на свою адресу з боку М.Саакашвілі на 12-му щорічному форумі YES у Києві в суботу.

Аргументуючи свої слова про відсутність лобіювання олігархів, А.Яценюк нагадав про свою підтримку зниження кворуму в акціонерних товариствах до 50%+1 акція, що завдало удару по позиціях І.Коломойського в компанії "Укрнафта", контрольованій І.Коломойським і його союзниками, що володіють 49% акцій цієї компанії .

"Ми провели збори, призначили нового керівника (відібраний за конкурсом британець Майкл Роллінз - ІФ). Учора зустрівся з ним, і обговорили всі умови угоди, і він там працює", - сказав прем'єр.

Щодо власника СКМ і найбагатшого громадянина України Ріната Ахметова А.Яценюк зазначив, що підвищив ренту і податки, створивши, таким чином, тиск на його бізнес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА