12:57 15.09.2015

Лідер одеського "Правого сектора" заявляє, що його арешт влаштували люди Саакашвілі

2 хв читати
Лідер одеського "Правого сектора" заявляє, що його арешт влаштували люди Саакашвілі

Лідер одеської організації "Правого сектора" Сергій Стерненко впевнений, що його арешт організували люди з оточення голови Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі.

"Якщо спиратися на інсайдерську інформацію, то ця ситуація розігрувалася з подання Пресмана і Ко (народного депутата Олександра Пресмана - ІФ), а ось запустили в дію її люди з оточення Саакашвілі", - написав С.Стерненко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, таким чином організатори його арешт намагалися отримати політичні бали для М.Саакашвілі від громадян, які мають антиукраїнську позицію. Крім того, командам М.Саакашвілі, на думку С.Стерненка хоче прибрати з регіону "незручних" патріотів, які заважають ліпити картинку "в області все супер" тим, що постійно вказують на проблемні речі у сфері життя громадян, проти яких влада не лише не бореться, а навпаки, відверто сприяє, а також продемонструвати свою силу.

Лідер Одеського "Правого сектора" також розповів, що під час обшуку в його будинку правоохоронці вилучили в нього пневматичну рушницю "Юнкер-2", кілька ноутбуків, комп'ютерний системний блок, блокнот, два колекційні ножі, телефони, договір про оренду житла і диктофон.

Як повідомлялося, 8 вересня 2015 року Приморський районний суд Одеси взяв під варту на два місяці лідера одеського "Автомайдану" Євгена Резвушкіна, керівника Одеського відділення "Правого сектора" С.Стерненка, а також керівника Комінтернівського районного відділення організації Руслана Демчука. Двох останніх підозрюють у викраденні депутата Комінтернівської райради Сергія Щербича.

У четвер, 10 вересня, лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко направив депутатське звернення генеральному прокуророві України Віктору Шокіну з проханням подати апеляцію щодо зміні запобіжного заходу Є.Резвушкіну і С.Стерненку на захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

Того ж дня Апеляційний суд Одеської області пом'якшив запобіжний захід для лідера одеського "Автомайдану" Євгена Резвушкіна, якого підозрюють у нападі на співробітника Київського району Одеси 27 травня цього року, з арешту без права внесення застави на домашній арешт, а також С.Стерненку і Р.Демчуку на арешт із правом внесення застави відповідно 60 тис. грн і 45 тис. грн. Зараз вони вийшли з-під арешту під заставу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА