12:40 16.09.2015

Призначено нового головреда газети "Вести"

1 хв читати
Призначено нового головреда газети "Вести"

Головним редактором щоденної газети "Вести" 15 вересня призначено Оксану Омельченко, яка з липня 2015 року виконувала обов'язки головреда видання, змінивши Ігоря Гужву.

"Ми практично завершили основний етап кадрових призначень у холдингу "Вести Україна" з урахуванням наших завдань розвитку - якість, творчість, бізнес. Сьогодні ми призначаємо на посаду редактора газети "Вести" Оксану Омельченко... Оксана відмінно знає специфіку щоденної газети, адже вона стояла у витоків створення "Вестей", - наводить слова голови ради директорів медіахолдингу Ольги Семченко прес-служба цього медіахолдингу.

У свою чергу О.Омельченко зазначила: "Нас читають за гострі репортажі, несподівані провокації, ексклюзивні новини і головне - інформацію, яка дуже важлива людям, але про яку багато ЗМІ зараз бояться писати".

Головред пообіцяла, що буде збільшено кількість корисних матеріалів, в яких редакція допоможе читачам шукати вихід із непростих ситуацій і робити життя яскравішим.

О.Омельченко 15 років працює у сфері журналістики. Раніше працювала редактором відділів і заступником головного редактора у виданнях "День", "Экономические известия", "Газета 24", "Сегодня".

Щоденна газета "Вести" має наклад 370 тис. екземплярів, 350 тис. з яких роздають безкоштовно в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі, Кривому Розі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА