16:15 16.09.2015

Одеську облпрокуратуру очолив заступник генпрокурора України Сакварелідзе

2 хв читати
Одеську облпрокуратуру очолив заступник генпрокурора України Сакварелідзе

Генеральний прокурор України Віктор Шокін в середу представив колективу прокуратури Одеської області нового керівника - Давида Сакварелідзе.

"В.Шокін повідомив, що його наказом Д.Сакварелідзе призначений на посаду заступника генерального прокурора України - прокурора Одеської області. Також, за його словами, Д.Сакварелідзе курируватиме роботу відділу процесуального керівництва з кримінальних проваджень відносно працівників прокуратури Генеральної прокуратури України", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в середу на сайті Генпрокуратури.

В.Шокін зазначив, що з приходом до органів прокуратури Д.Сакварелідзе почався активний етап реформи. Він наголосив, що йдеться не лише про тести і створення нових місцевих прокуратур, але і про виявлення фактів корупції серед прокурорів, і висловив упевненість у тому, що всі кримінальні провадження у сфері корупції будуть доведені до суду і завершаться обвинувальними вироками.

Також генеральний прокурор закликав прокурора Одеської області "в цей скрутний час бути жорстким і зваженим в ухваленні рішень". "Він запевнив, що в цій роботі Д.Сакварелідзе має повну підтримку українського народу, президента України і керівництва Генеральної прокуратури України", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, Д.Сакварелідзе подякував генеральному прокурору за довіру і запевнив, що продовжуватиме боротьбу з корупцією і контрабандою, оскільки ці явища становлять реальну загрозу для держави.

Д.Сакварелідзе акцентував увагу на тому, що процес реформування розпочатий і його успішне завершення є волею народу, глави держави і генерального прокурора.

"Реформ не треба боятися, їх потрібно пережити, щоб вийти на новий рівень. Довіра суспільства залежить від нас: від розслідуваних кримінальних проваджень, від завершених справ, від повернення накраденого до державного бюджету", - заявив новопризначений керівник.

У свою чергу, представляючи нового прокурора Одеської області, голова облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив: "Я думаю, це хороша новина. І ми робитимемо все для того, щоб мало не здалося усім олігархам, які беру участь в корупційних схемах".

Д.Сакварелідзе зазначив, що він орієнтований на боротьбу з корупцією в Одеській області і на проведення реформи прокуратури в регіоні: "У нас є принципи, що мають бути нещадними і мати нульову толерантність до тих чиновників, які наживаються під час війни".

Також новий прокурор області пообіцяв звільнити усіх заступників прокурора Одеської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА