14:54 18.09.2015

Київ сподівається на скасування "фейкових" виборів на Донбасі – АП

1 хв читати
Київ сподівається на скасування "фейкових" виборів на Донбасі – АП

В Адміністрації президента України сподіваються на скасування псевдовиборів на територіях, підконтрольних ДНР, заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

"Ми все ще сподіваємося - а ми завжди маємо бути оптимістами – що все-таки здоровий глузд переможе хоча б в цей раз, і ці вибори будуть скасовані", - заявив заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв на брифінгу в Києві в п'ятницю.

Він зазначив, що на сьогодні головною метою є створення потужної міжнародної коаліції з метою тиску для запобігання таким "виборам".

"Це головний план. Якщо його не вдасться реалізувати, то ми перейдемо до іншого плану", - сказав заступник голови Адміністрації.

К. Єлісєєв поінформував, що відбуваються постійні консультації з іноземними партнерами для узгодження позиції з приводу того, яких заходів необхідно вжити для того, щоб псевдовибори не відбулися.

"Ми виходимо з того, що будь-які вибори, місцеві вибори в окремих районах Донецької і Луганської областей, мають відбутися згідно з Мінськими домовленостями на підставі українського законодавства з повним дотриманням стандартів ОБСЄ", - підсумував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА