12:07 21.09.2015

Міліція не виключає самогубства бійця "Правого сектора" в Сумах, який загинув від вибуху гранати

2 хв читати
Міліція не виключає самогубства бійця "Правого сектора" в Сумах, який загинув від вибуху гранати

Міліція розглядає різні версії причин вибуху гранати в Сумах, унаслідок якого загинув боєць "Правого сектора", зокрема самогубство або необережне поводження з боєприпасами, повідомив директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

"О 5:30 у Сумах стався вибух гранати РГД-5 в офісі "Правого сектора". У результаті загинув громадянин Я., який після звільнення з місць позбавлення волі, де відбував покарання за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та ст. 185 (крадіжка) КК, воював на фронті в лавах п’ятого батальйону ДУК ПС", - написав він на сторінці у Facebook у понеділок.

За інформацією А.Шевченка, цей боєць напередодні увечері скаржився, що "війни вже немає, і що робити далі".

"Версії слідства МВС: необережне поводження зі зброєю або самогубство. Двоє свідків живі, оскільки вони пішли спати після спільного із загиблим вживання алкоголю", - уточнив директор департаменту комунікації МВС.

У свою чергу прес-служба УМВС України в Сумській області інформує, що, ймовірно, гранату 31-річний чоловік, який загинув згодом від її вибуху, привіз із зони АТО.

"Слідство розглядає дві версії події - необережне поводження зі зброєю та самогубство. Троє інших присутніх в приміщенні людей не постраждало. На місці події працюють експерти, слідчі дії тривають", - наводить прес-служба слова начальника УМВС Сумської області Анатолія Річкаля.

Раніше голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко на сторінці у Facebook повідомив, що в Сумах унаслідок необережного поводження з гранатою загинув боєць "Правого сектора" Олександр Яковенко (позивний "Кат") в офісі цієї організації. При цьому інші три людини, що, за його словами, перебували разом із загиблим у приміщенні, не постраждали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА