20:11 23.09.2015

Банк "Аркада" не має інформації від слідчих органів щодо зникнення президента фінустанови

1 хв читати
Банк "Аркада" не має інформації від слідчих органів щодо зникнення президента фінустанови

Київ. 23 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Банк "Аркада" (Київ) нині не має інформації від слідчих органів щодо кримінального провадження за фактом зникнення президента банку Сергія Сущева, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі фінустанови в середу.

"Банк звернувся до слідчого управління Головного управління МВС України у Львівській області для офіційного підтвердження поширених в Інтернеті повідомлень про кримінальну справу за фактом зникнення президента банку. Сподіваємося на швидке рішення", - зазначає прес-служба.

Як повідомлялося, в прес-службі ГУ МВС у Львівській області агентству "Інтерфакс-Україна" в середу спростували поширену в ЗМІ інформацію про нібито знайдене у Львівській області тіло керівника банку "Аркада".

За даними міліції, в с. Раковець неподалік від Львова було виявлено обгорілий автомобіль, що належав зниклому банкірові, проте його пошуки тривають.

Раніше повідомлялося, що президент банку "Аркада" С. Сущев зник у Львові 18 вересня, 20 вересня в міліцію надійшло звернення про його зникнення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з кваліфікацією "зниклий без вісти").

Водночас у середу місцеві ЗМІ повідомили, що С. Сущева знайшли мертвим у с. Раковець за 20 км від Львова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА