10:30 25.09.2015

В Артемівському районі легковий автомобіль зіткнувся зі шкільним автобусом, травмовані 6 дорослих

1 хв читати

Автомобіль Opel Vectra зіткнувся зі шкільним автобусом у м. Соледар Артемівського району. Постраждали шість дорослих, двох школярів госпіталізовано, ще двоє – на обстеженні.

Як повідомляє Управління ДАІ ГУМВС України в Донецькій області, ДТП сталася в п'ятницю о 7:30. Водій Opel Vectra під час маневру об'їзду автомобіля "Газель", який стояв із включеним покажчиком повороту, не врахував дорожньої обстановки, не переконався у безпеці маневру та здійснив лобове зіткнення із шкільним автобусом БАЗ, який у цей час віз дітей до школи.

Унаслідок ДТП постраждали водії Opel Vectra та автобуса, а також чотири пасажири, що перебували в легковому автомобілі.

Діти почали звертатися до шкільного медичного пункту. Після огляду двох школярів госпіталізували, ще двоє перебувають на обстеженні.

"Загалом на цей момент відомо про десятьох постраждалих у ДТП - чотирьох дітей та шістьох дорослих. Із дорослих госпіталізовано одну людину, п’ятеро відмовилися від госпіталізації", - наголошується в повідомленні.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група Артемівського міськвідділу та працівники ДАІ.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА