16:55 25.09.2015

Білорусь зведе інженерні споруди на кордоні з Україною - Лукашенко

2 хв читати
Білорусь зведе інженерні споруди на кордоні з Україною - Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляє, що після зведення інженерних споруд через білорусько-український кордон "миша не проскочить".

"Ми зміцнюємо кордон. Ми його повністю закрили, а зараз зведемо інженерні споруди, щоб миша не проповзла. Ми гарантуватимемо безпеку своєї країни", - заявив О. Лукашенко під час спілкування з працівниками Білоруського металургійного заводу у Жлобині.

Його цитують білоруські державні ЗМІ.

Глава держави також заявив, що республіка здатна виставити надійний заслін проникненню бандитизму на свою територію.

"Окремі досі "калякають" про те, що, от, ми там воюємо, ми повернемося, ми покажемо. Ми (держава. - ІФ) покажемо їм так, що вони будуть перекидатися знову до України, а через Україну в Чорне море, а може, й далі. Ви за це не переживайте, будьте спокійні", - наголосив О. Лукашенко.

Також він згадав про білорусів, що воюють в Україні. "З тими, хто сьогодні воює, ми розберемося, коли вони повернуться до країни. Я всіх попередив, і на законодавчому рівні ми прийняли рішення: якщо ти пішов воювати - це значить вбивати - не важливо, на стороні Донбасу або проти нього, то ми з тебе потім спитаємо. Це одиниці, може, якихось два десятки людей. Один на Майдані повоював - труп привезли", - сказав глава держави.

Як повідомлялося, в листопаді 2014 року Рада міністрів Білорусі постановою затвердила міжурядову білорусько-українську угоду про демаркацію кордону з Україною.

Демаркаційний договір між Україною і Білоруссю набув чинності 18 червня 2013 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА