13:34 26.09.2015

За підозрою у вбивстві президента банку "Аркада" затримано водія - міліція

2 хв читати
За підозрою у вбивстві президента банку "Аркада" затримано водія - міліція

За підозрою у вбивстві президента банку "Аркада" Сергія Сущева затримано його водія, повідомляє прес-служба головного управління МВС у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні міліції, тіло банкіра з вогнепальними пораненнями знайшли 25 вересня неподалік села Раковець Пустомитівського району Львівської області.

У свою чергу, як повідомила прес-служба банку "Аркада", банк отримав офіційне підтвердження ГУ МВС України у Львівській області щодо досудового розслідування у кримінальному провадженні безвісти зниклого президента банку "Аркада" Сущева Сергія Олександровича.

Згідно з повідомленням, розслідування у цьому провадженні доручено відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи СУ ГУМВС України у Львівській області.

У МВС зазначають, що 25 вересня міліція затримала 29-річного жителя Києва, який працював водієм С.Сущева. Саме він повідомив про зникнення банкіра.

Після затримання водієві оголошено про підозру у скоєнні вбивства. Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За попередніми даними, водій вбив банкіра на ґрунті неприязних відносин, а тіло сховав у лісі. Потім спалив автомобіль.

Як повідомлялося, президент банку "Аркада" С.Сущев зник у Львові 18 вересня під час ділового відрядження до Львова. 20 вересня його водій звернувся до міліції і повідомив про зникнення банкіра. 21 вересня було знайдено спалений позашляховик і відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство).

За даними Нацбанку України, на 1 липня 2015 року за розміром загальних активів банк "Аркада" посідав 46-е місце (2,61 млрд грн) серед 127 банків країни.

Як нещодавно повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" голова Національного банку України Валерія Гонтарева, власник банку "Аркада" (Київ) має намір вирішити проблему його непрозорої акціонерної структури. Інші проблеми, за її словами, у банку відсутні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА