19:14 26.09.2015

Матіос запропонував керівнику міліції Луганської області та заступнику ОВЦА дати свідчення на поліграфі у справі про розстріл мобільної групи під Щастям

2 хв читати
Матіос запропонував керівнику міліції Луганської області та заступнику ОВЦА дати свідчення на поліграфі у справі про розстріл мобільної групи під Щастям

Заступник генерального прокуратора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос запропонував дати свідчення з використанням поліграфа керівнику ГУ МВС у Луганській області Анатолію Науменку та заступнику голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрію Клименку у справі про розстріл мобільної групи у боротьбі з контрабандою під Щастям.

"На засіданні нашого парламентського комітету з протидії корупції головний військовий прокурор Анатолій Матіос запропонував дати свідчення з використанням поліграфа начальнику міліції Луганщини Анатолію Науменку у справі про розстріл під Щастям мобільної групи Ендрю", - повідомив народний депутат від фракції "Самопоміч", голова комітету Верховної Ради України з питань боротьби з корупцією Єгор Соболєв у суботу на сторінці у "Фейсбуці".

Таку саму пропозицію, за словами нардепа, отримав і заступник голови військово-цивільної адміністрації області Юрій Клименко.

"Наш комітет схвалив цю форму роботи прокуратури. Підозри про "кришування" контрабанди генералами всіх відомств і високими чиновниками необхідно розслідувати. Ми контролюватимемо, чи відбудуться ці допити у вівторок у Краматорську", - написав Є.Соболєв.

Як повідомлялося, 2 вересня поблизу луганського Щастя було розстріляно зведену мобільну групу, загинули дві людини – волонтер і співробітник фіскальної служби, чотири людини були поранені.

Пізніше в ефірі одного з телеканалів Г.Тука заявив, що до розстрілу зведеної мобільної групи причетні військовослужбовці одного з підрозділів Збройних сил України, які покривають контрабанду товарів через лінію розмежування в цьому районі.

Директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" повідомив, що мобільну групу поблизу Щастя підірвали із засідки, і наголосив, що до обстрілу може бути причетний "хтось із своїх".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА