10:11 27.09.2015

Порошенко: інструктори зі США розпочнуть тренування українського спецназу з листопада

2 хв читати
Порошенко: інструктори зі США розпочнуть тренування українського спецназу з листопада

Інструктори зі Сполучених Штатів Америки з листопада почнуть проводити тренування українських військ спеціального призначення, повідомив президент України Петро Порошенко.

"Із листопада місяця ми домовилися про те, що, нарешті, розпочнеться підготовка українського спецназу, військ спецпризначення, яких готуватимуть найкращі американські інструктори", - сказав П.Порошенко під час спілкування з представниками української діаспори в США після прибуття до Нью-Йорка.

Він додав, що на сьогодні іноземні військові інструктори вже тренують підрозділи української Національної гвардії. "Це взаємообмін, взаємодопомога. Це не тільки цікаво українцям - навчатися в американських партнерів як воювати. Це цікаво американцям - навчитися як бити Росію", - сказав глава Української держави.

За словами президента, Україна на сьогодні не просто країна, яка не боїться Росії, а країна "яка дає їй по зубах".

Як повідомлялося, П.Порошенко прибув до Нью-Йорка для участі в заходах у рамках 70-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. На вівторок, 29 вересня, заплановано виступ глави Української держави на загальних дебатах ГА ООН. У рамках програми візиту також заплановано участь президента в роботі низки самітів.

Крім того, заплановано зустрічі П.Порошенка з главами делегацій держав-учасниць Спільної групи з розслідування авіакатастрофи літака МН-17, експертами і політиками в Атлантичній раді і представниками американських ділових кіл.

За час роботи Генеральної асамблеї ООН президент України також проведе низку двосторонніх зустрічей із главами держав та політичними лідерами.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА