13:09 30.09.2015

Кличко звільнив головного архітектора Києва та двох його заступників

2 хв читати
Кличко звільнив головного архітектора Києва та двох його заступників

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив головного архітектора столиці, директора департаменту містобудування та архітектури Київської міськдержадміністрації Сергія Целовальника та двох його заступників.

Як повідомила прес-служба міського голови, про таке рішення В.Кличко заявив під час наради з представниками департаменту містобудування та архітектури.

Мер зазначив, що давно стоїть питання про наведення ладу у сфері зовнішньої реклами та впорядкування ситуації з МАФами, але й досі проблеми до кінця не вирішено, комплексну схему розміщення зовнішньої реклами та комплексну схему розміщення МАФів не затверджено.

"Ми змінили голову "Київреклами", але до сьогодні порядок не наведено, скарг не менше, будівель уже не видно в столиці – все завішано рекламою. Такої кількості хаотичної реклами я не бачив у жодному місті світу! Навести лад у рекламі – питання департаменту архітектури, розміщення та прибирання МАФів – знову архітектура, видача детальних планів території – архітектура", - наголосив В.Кличко.

За його словами, з усіх джерел він чує, що завжди необхідно з кимось домовлятися, а "змінити рішення на позитивне можна за винагороду".

"З цієї причини був звільнений заступник директора департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш, коли права на розміщення реклами передавались одному комерційному підприємству. Тому, за результатами незадовільної роботи за цей період, я ухвалив рішення звільнити головного архітектора і двох його заступників з обійманих посад. Проведемо конкурс і візьмемо тих людей, які здатні навести лад у цій сфері і будуть працювати чесно та відповідально. А з очільниками управлінь будемо розбиратися окремо", - пояснив В.Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА