16:58 02.10.2015

Мінімальну зарплату бійців-контрактників спецназу ЗСУ і Нацгвардії планують підвищити до 7 тис. грн - Турчинов

1 хв читати
Мінімальну зарплату бійців-контрактників спецназу ЗСУ і Нацгвардії планують підвищити до 7 тис. грн - Турчинов

Мінімальну зарплату бійців, які служать за контрактом у спецназі Національної гвардії та Збройних сил України, підвищать до 7 тис. грн на місяць, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов.

"Так, рядові бійці-контрактники зможуть отримувати мінімальну зарплату 7 тисяч гривень на місяць, яка збільшуватиметься залежно від вислуги військової спеціалізації та військових звань", - сказав О.Турчинов під час брифінгу у рамках відвідування навчань у військовій частині в с. Старе Бориспільського району Київської області в п'ятницю.

Секретар РНБО також закликав патріотично налаштовану молодь, особливо тих, хто має бойовий досвід і повернувся із зони АТО за демобілізацією, йти служити в підрозділи спецпризначення Національної гвардії, а також спецпідрозділи КОРД національної поліції, конкурсний прийом до яких буде оголошено найближчим часом.

"Формування бригади (КОРД - ІФ) має завершитися протягом двох місяців, але незважаючи на це бійці вже проходять бойове злагодження і готові виконувати бойові завдання", - наголосив О.Турчинов.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що створення корпусу тренерів КОРД (Корпус оперативно-раптової дії) розпочнеться 5 жовтня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА