10:49 03.10.2015

Остання доба в зоні АТО минула без порушень режиму "тиші" – штаб

1 хв читати
Остання доба в зоні АТО минула без порушень режиму "тиші" – штаб

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу не було зафіксовано випадків порушення режиму припинення вогню, інформують в прес-центрі штабу АТО.

" Минула доба у зоні АТО пройшла повністю спокійно. Жодного разу противник не порушував перемир’я. Тиша в районах лінії розмежування зберігалася і сьогодні – з опівночі до 6 ранку", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в суботу вранці на сторінці прес-центру в "Фейсбуці".

У прес-центрі штабу інформують, що наразі сили АТО перебувають на певних позиціях і "триває дообладнання ліній оборони".

Водночас, в повідомленні наголошується, що за наявною оперативною інформацією, на тимчасово окупованих територіях зростає невдоволення населення діями керівництва самопроголошених республік.

"Так, луганчан обурює 6-відсотковий податок, який зобов'язані платити клієнти українських банків під час зняття готівки в так званій ЛНР. А ось у Донецьку серйозні проблеми на заправках. Незважаючи на те, що для потреб військових пального достатньо, місцевим бензин продають зі значними націнками. На АЗС бензину постійно бракує і він вкрай низької якості", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА