10:18 07.10.2015

Перемир'я на Донбасі дало змогу завершити відведення танків у Луганській області у рамках першого етапу

1 хв читати
Перемир'я на Донбасі дало змогу завершити відведення танків у Луганській області у рамках першого етапу

У вівторок у зоні проведення антитерористичної операції бойовики повністю дотримувалися режиму припинення вогню, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook у середу вранці.

"Перемир'я на фронті дало змогу завершити відведення танків у Луганській області у рамках першого етапу", - йдеться в повідомленні.

Після заяви української сторони про передислокацію певної кількості техніки протягом кількох днів представники ОБСЄ здійснюватимуть верифікацію. Спостерігачі перевірять відповідність індивідуальних заводських номерів і місця передислокації танків на відстані не менше ніж 15 км від лінії розмежування.

Штаб зазначає, що затишшя в зоні АТО дає змогу щодня нарощувати обсяги робіт з практичної допомоги жителям Донбасу. За сприяння груп цивільно-військової співпраці Збройних сил України, спільно з комунальниками області вже відремонтовано понад 250 метрів магістрального газопроводу на ділянці Мар’їнка-Красногорівка.

У самій же Мар’їнці розпочалися роботи з відновлення високовольтних ліній електропередач.

До селища Бердянського малозабезпеченим сім'ям військовослужбовців цивільно-військової співпраці за сприяння волонтерської допомоги доправлено теплий одяг, продукти харчування та канцелярське приладдя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА