12:51 07.10.2015

Аеропорт "Київ" зупинив обслуговування "Трансаеро" через борги й не випустив рейс

2 хв читати
Аеропорт "Київ" зупинив обслуговування "Трансаеро" через борги й не випустив рейс

Міжнародний аеропорт "Київ"(Жуляни) 6 жовтня не випустив рейсів авіакомпанії "Трансаеро" (РФ) Київ-Москва у зв'язку із заборгованістю перевізника перед аеропортом за обслуговування.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі аеропорту, його наземні служби зупинили обслуговування рейсів "Трансаеро". Воно може бути відновлене після погашення заборгованості, або її частини, згідно з графіком погашення.

Сьогоднішні рейси "Трансаеро" з Жулян в Москву, і з Москви в Жуляни, за даними онлайн-табло аеропорту, скасовані.

Як повідомлялося, станом на 23 вересня 2015 року заборгованість "Трансаеро" перед аеропортом "Київ" становила $649,254 тис.

Аеропорт зазначав, що у разі несплати заборгованості згідно із запропонованим графіком, він буде змушений призупинити надання послуг і обслуговування "Трансаеро".

Проте 28 вересня стало відомо, що аеропорт "Київ" продовжив обслуговувати авіакомпанію "Трансаеро", оскільки остання погасила частину заборгованості перед аеропортом згідно з графіком погашення.

Як повідомили тоді в прес-службі аеропорту, компанія повинна була погасити до 28 вересня заборгованість за липень у розмірі $127,485 тис., що вона і зробила.

Крім того, компанія заборгувала аеропорту за обслуговування за серпень $319,337 тис. і має погасити цю заборгованість двома траншами - відповідно до 5 і 12 жовтня.

"Трансаеро" також має заборгованість перед столичним аеропортом за вересень у сумі $202,432 тис., яку також має погасити двома траншами, - до 19 і 26 жовтня..

Уряд РФ ухвалив рішення, що авіакомпанія "Трансаеро" збанкрутує, з 1 жовтня авіаперевізник закрив продаж квитків. Квитки "Трансаеро" в обидві сторони з початком перевезення до 15 грудня і закінченням після 15 грудня будуть анулювані.

"Трансаеро" також підпала під санкції України проти російських авіакомпаній, які набудуть чинності 25 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА