16:11 08.10.2015

Конференція з розвитку грального бізнесу відбудеться в Києві 13-14 жовтня

2 хв читати
Конференція з розвитку грального бізнесу відбудеться в Києві 13-14 жовтня

Конференція з питань розвитку та регулювання грального бізнесу в Україні відбудеться в Києві 13-14 жовтня в готелі Hilton (бульв. Тараса Шевченка, 30), повідомив організатор галузевої ініціативи Game ON з повернення грального бізнесу в Україну Глін Томас.

"Ми організовуємо наступного тижня подію, метою якої стане зібрати в Києві представників міжнародного співтовариства і дати можливість уряду ознайомитися з найкращим досвідом в гральній галузі", - сказав він на прес-конференції на тему "Повернення грального бізнесу в Україну: передумови та вимоги" в інформаційному агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер.

За його словами, участь у конференції підтвердили перший заступник глави Міністерства юстиції України Наталія Севостьянова та заступник міністра фінансів України Олена Макеєва, а ініціатором проведення такої події виступив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Подія проводиться за ініціативою прем'єр-міністра, який виступив за повернення в країну гральної індустрії з урахуванням найкращих міжнародних стандартів. Нас запевнили в тому, що уряд зацікавлений у подібній події і братиме участь", - зазначив Г.Томас.

Він додав, що головними темами для обговорення на конференції будуть питання законодавчого регулювання гральної галузі України та її оподаткування, питання стратегічного розвитку галузі з урахуванням міжнародного досвіду, а також питання залучення інвесторів та захисту їхніх прав.

Водночас генеральний директор Всеукраїнського союзу розвитку букмекерства Ірина Сергієнко, яка була на прес-конференції, повідомила, що на конференції очікують потенційних інвесторів.

"До діалогу буде залучено широку громадськість, експертів міжнародного рівня, потенційних інвесторів - це дуже важливо", - зазначила вона.

Основними спонсорами конференції виступають юридична компанія DLA Piper Україна, букмекерська контора "Парі-матч", а також британський телеканал GBI Racing та IT-компанія BetConstruct.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА