16:57 12.10.2015

У Києві до Дня захисника України відкриється виставка "Сила нескорених"

2 хв читати
У Києві до Дня захисника України відкриється виставка "Сила нескорених"

У День захисника України в Києві відкриється виставка "Сила нескорених", на якій будуть представлені сучасні зразки озброєння та військової техніки Збройних сил України.

"Загальний слоган події (заходів з нагоди Дня захисника України - ІФ) звучатиме так: "Сила нескорених"", - повідомила член правління Українського кризового медіа-центру Наталія Попович на брифінгу в понеділок.

Вона поінформувала, що серед заходів, які заплановані у Києві на 14 жовтня - виставка на Михайлівській площі. Заплановано, що вранці в середу її відкриє президент, а з 11:00 до 20:00 вечора з 14 до 18 жовтня цей захід зможуть безкоштовно відвідати всі бажаючі.

Н.Попович зазначила, що на виставці будуть представлені новітні зразки військової техніки, що використовують воїни в АТО.

Крім техніки будуть представлені унікальні зразки стрілецької зброї, обмундирування, військове обладнання і службові собаки українських прикордонників.

"Окремо на площі перед МЗС буде представлена військова техніка, яку надавали Україні інші країни", - додала вона.

Також на території виставки відбудуться майстер-класи українських волонтерів.

На Хортиці в цей день заплановано проведення клятви ліцеїстів з різних військових ліцеїв, що, згідно із задумом організаторів, має у подальшому перетворитися на традицію.

"У цьому заході заплановано участь президент Петра Порошенка", - повідомила Н.Попович.

Крім того, за її словами, 14 жовтня на всіх основних телеканалах у вечірній час заплановано показ фільм "Рейд" про сучасних героїв України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА