18:09 15.10.2015

Київська влада за 6 міс. отримала понад 15 млн грн на облаштування парків

1 хв читати

Київська влада за останнє півріччя залучила понад 15 млн грн від меценатів і спонсорів для реалізації проекту з облаштування міських парків, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на її першого заступника голови Ігоря Ніконова.

"Раніше паркові зони були занедбані з низки причин, зокрема економічних. Але завдяки міській владі, співпраці меценатів та ініціативі громадськості вдалося реформувати паркове господарство", - наведено в повідомленні слова І.Ніконова.

Згідно з повідомленням, у рамках проекту з облаштування столичних парків у 12 із них було обладнано Wi-Fi, у двох - відеоспостереження. Крім того, в десяти парках очищено озера і береги Дніпра, а в парках ім. Олеся Гончара, Тараса Шевченка та Партизанської слави відремонтовано бюветні комплекси.

Рішенням Київради у власність міста вдалося повернути понад 60 га незаконно захоплених земельних ділянок. Депутати також проголосували за створення в місті 43 нових скверів.

І.Ніконов повідомив про розроблення комплексної цільової програми з реалізації містобудівної політики, у рамках якої буде проведено повну реконструкцію 27 парків, що перебувають на балансі КП "Київський центр розвитку міського середовища".

"Наша мета - перетворити Київ на місто-парк. Вишукуватимуться всі можливості для її реалізації", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА