13:50 16.10.2015

Усі адмінпослуги мають надаватися в одному центрі для мінімізації ризику корупції - Порошенко

1 хв читати
Усі адмінпослуги мають надаватися в одному центрі для мінімізації ризику корупції - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявляє, що всі адміністративні послуги мають бути сконцентровані в одному центрі, оскільки це сприяє мінімізації ризику корупції.

"Кожен, хто приходить до цього центру, - у нього має покращуватися настрій. І дуже короткий час потрібен для надання цих послуг. Послуги мають бути сконцентровані в одному місці, кількість цих послуг поки що недостатня, адже ми сюди переведемо і МРЕВ, і податкову", - сказав президент, відкриваючи новий центр адмінпослуг в Одесі в п'ятницю.

За його словами, такий центр має стати "центром зустрічі держави, яка змінилася і любить своїх громадян, і громадян, які люблять свою державу".

"Так, в Україні нині важкі часи, так, у нас війна проти агресора, який цинічно напав на нашу державу... Але я завжди говорив, що війна, яку ми ведемо, не є причиною відсутності реформ", - сказав він.

За словами президента, досягнуте перемир'я дає можливість Україні сконцентруватися на реформах. "І я дуже хочу, я стверджую, що Одеський центр обслуговування громадян є символом цих реформ", - сказав він, додавши, що це те місце, "де ніхто більше і ніколи не попросить хабара". За його словами, такі центри є символом ефективної боротьби з корупцією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА