17:29 16.10.2015

Фахівці із США завершили навчання інструкторів КОРД

1 хв читати
Фахівці із США завершили навчання інструкторів КОРД

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляє, що КОРД (Корпус оперативно-раптових дії) буде головним підрозділом поліції в боротьбі з організованою злочинністю, і зазначає, що до його лав запрошуються, насамперед, демобілізовані учасники АТО.

"У нової поліції, що стоятиме на сторожі інтересів громадян, має бути мобільний професійно діючий і абсолютно новий спецназ", - сказав О. Турчинов під час відвідування навчальної бази спецпризначенців під Києвом з нагоди завершення навчання інструкторів спецпідрозділу КОРД фахівцями зі США, повідомляє прес-служба РНБО.

За словами секретаря РНБО, інструктори спецпідрозділи, які у п'ятницю отримали дипломи, зможуть підготувати бійців принципово нового поліцейського загону спецпризначення КОРД, конкурсний набір до якого почав МВС.

О. Турчинов також зазначив, що нові загони спецпризначення створюватимуть за принципом американського SWAT і "будуть головним ударним підрозділом поліції у боротьбі з організованої та озброєною злочинністю".

Крім того, він наглосив, що до нового підрозділу запрошується насамперед демобілізована молодь зі ЗС України і Нацгвардії, яка пройшла підготовку в умовах реальних бойових дій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА