10:32 18.10.2015

У зоні АТО вилучено три схованки засобів ураження - СБУ

1 хв читати
У зоні АТО вилучено три схованки засобів ураження - СБУ

Співробітники Служби безпеки України в районі проведення АТО знайшли та знешкодили три схованки з засобами ураження, повідомляє прес-центр відомства.

"За місцем розташування однієї з частин ЗСУ в м. Лисичанську співробітники об'єднаного штабу знайшли 10 протипіхотних мін МОН-50. Під час проведення оперативних заходів було встановлено, що інша частина арсеналу схована поблизу с.Марківки Луганської області", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті спецслужби в суботу.

Із місця огляду співробітники СБУ вилучили ще дві протипіхотні міни МОН-50, автоматичну зброю, понад 3 тисячі патронів різного калібру, понад 3 кг тротилу, близько трьох десятків гранат, гранатомети РПГ-7В, РПГ-22, РПГ-26, постріли до них і пульти дистанційного керування.

Днем пізніше оперативники знайшли ще одну ретельно замасковану схованку із засобами ураження поблизу с. Первомайського Володарського району Донецької області. З неї вилучили тротилові шашки, сім гранат, електродетонатори, запали та набої до автомата.

Того ж дня в районі н.п. Іванград Артемівського району Донецької області було знайдено склад в одній з печер. В ньому, окрім гранат, запалів і тротилових шашок, зберігалася пластина динамічного захисту з вмістом пластикової вибухівки; різьбові електродетонатори, саморобні запалювальні трубки, а також шматок карти із зображенням м. Горлівки Донецької області та бланк пропуску одного з координаційних центрів із відбитком мокрої печатки.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА