17:55 19.10.2015

Україна розпочинає відведення танків від лінії зіткнення в Донецькій області у вівторок уранці

1 хв читати
Україна розпочинає відведення танків від лінії зіткнення в Донецькій області у вівторок уранці

У вівторок уранці, 20 жовтня, Україна розпочинає відведення танків від лінії зіткнення в Донецькій області, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Ми розпочинаємо відведення танків від лінії зіткнення в Донецькій області завтра. Початок відведення залежить від комунікацій між командирами частин на місцях і представниками СММ ОБСЄ, тому що цей процес однозначно має бути під наглядом представників місії. Тобто вони мають чітко бачити, що танки, техніку вишикували в колону і повели на визначені раніше майданчики", - сказав він у понеділок.

В.Селезньов зазначив, що весь процес відведення озброєння калібром менше ніж 100 мм має завершитися до 12 листопада 2015 року.

"Ми виходимо з того, що насамперед усі сторони конфлікту мають дотримуватися умов мінського протоколу і мінського меморандуму. Російська Федерація в цьому контексті виступає гарантом дотримання бойовиками угод мінського протоколу і мінського меморандуму. Тобто пообіцяли - будьте ласкаві забезпечити", - наголосив спікер українського Генштабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА