13:32 21.10.2015

НКРЗІ схвалила проект договору про створення міжнародного ринку послуг роумінгу між Україною та Польщею

1 хв читати
НКРЗІ схвалила проект договору про створення міжнародного ринку послуг роумінгу між Україною та Польщею

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), схвалила проект договору, що передбачає створення міжнародного ринку послуг роумінгу між Україною та Польщею, повідомляє комісія на офіційному сайті.

Проект розроблено з метою реалізації домовленостей, досягнутих під час зустрічі президента Петра Порошенка з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером у серпні поточного року, а також за підсумками робочого візиту прем'єр-міністра Арсенія Яценюка до Польщі у вересні цього року.

"Угода спрямована на створення міжнародного ринку послуг роумінгу між Україною та Республікою Польща на основі максимально можливого наближення тарифів на послуги роумінгу до рівня національних", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у регуляторі, документ запроваджує єдиний підхід до регулювання рівня цін на послуги роумінгу та встановлює норми, спрямовані на підвищення прозорості цін і поліпшення обслуговування абонентів у частині надання інформації щодо тарифів для користувачів послуг роумінгу.

"Зокрема, передбачається низка заходів для запобігання отриманню користувачами невиправдано високих рахунків через випадковий роумінг", - повідомляють у комісії.

Проект угоди буде направлено на погодження до адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, а також до низки інших зацікавлених міністерств та відомств. Крім того, відомствам буде розіслано звернення про надання кандидатур до складу делегації України для участі в переговорах із Польщею щодо підписання угоди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ФДМУ вперше реалізував через "Прозорро.Продажі" конфісковане майно підсанкційних осіб – квартири Шелкова та Сальдо

Кулеба: Україна просить партнерів розглянути можливості щодо перехоплення зі своєї території ракет, випущених РФ по українських населених пунктах

Окупанти активізувалися на Харківщині, складна ситуація залишається на покровському напрямку - Генштаб

У Генштабі підтвердили знищення в Криму російського ракетного корабля "Циклон"

Глава МЗС Німеччини: Зеленський є законним і легітимним президентом України

У Херсоні вже три постраждалих унаслідок денного обстрілу - міськадміністрація

Зеленський обговорив із Бербок постачання комплексів ППО

У Херсоні внаслідок обстрілу постраждав підліток - голова міськадміністрації

Київська влада розгляне питання усунення Булгакова з публічного простору після формування УІНП остаточної позиції щодо нього - відповідь на петицію

Ексмера Балаклії, підозрюваного в держзраді, судитимуть заочно - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА