15:38 21.10.2015

Уряд України закріпив за Держлікслужбою повноваження органу ліцензування

2 хв читати
Уряд України закріпив за Держлікслужбою повноваження органу ліцензування

Кабінет Міністрів України закріпив за Державною службою з лікарських засобів (Держлікслужба) повноваження із ліцензування господарської діяльності з виробництва, оптової і роздрібної торгівлі та імпорту лікарських засобів (окрім активних фармацевтичних інгредієнтів).

Відповідну постанову №829 від 7 жовтня "Про внесення змін до переліку органів ліцензування" оприлюднено на сайті уряду.

Цією ж постановою Кабмін визначив Державну службу з контролю за наркотиками (ДСКН) органом ліцензування господарської діяльності з культивування рослин, включених до таблиці I переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації, ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Держлікслужба, зі свого боку, повідомила на офіційному веб-сайті про відновлення процесу видачі ліцензій на ведення господарської діяльності.

Як повідомлялося, МОЗ оприлюднило на своєму сайті проект урядової постанови про визначення органами ліцензування Держлікслужби і ДСКН з метою недопущення припинення процесу видачі ліцензій до завершення передання ліцензійних справ із зазначених видів госпдіяльності Державній службі лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Постановою №442 від 10 вересня 2014 року про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади Кабмін створив Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками, реорганізувавши шляхом злиття Держлікслужби та ДСКН. Постановою №609 від 5 серпня 2015 року "Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деякі постанови Кабміну України" уряд позбавив Державну службу України з лікарських засобів повноважень органу ліцензування та одночасно передав ці повноваження Державній службі лікарських засобів та контролю за наркотиками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА