17:40 22.10.2015

Суд зняв арешт із майна "Рівнеазоту" та 0,5 млрд куб. м. газу Ostchem у ПСГ

2 хв читати
Суд зняв арешт із майна "Рівнеазоту" та 0,5 млрд куб. м. газу Ostchem у ПСГ

Печерський районний суд Києва зняв арешт з майна ПАТ "Рівнеазот" (входить до групи Ostchem Дмитра Фірташа).

Відповідне рішення суду від 13 жовтня оприлюднено в Єдиному держреєстрі.

"Представник "Рівнеазоту", обґрунтовуючи клопотання про скасування арешту майна, вказав, що його довіритель – юридична особа, не має відношення до кримінального провадження, оскільки жодну особу в рамках кримінального провадження №12015100100003010 не повідомлено про підозру і не складено обвинувальний акт", - зазначено в документах.

Крім того, Печерський районний суд Києва рішенням від 23 вересня зняв арешт з 442,196 млн куб. м газу, що належить ПРАТ "Сєверодонецький Азот" і зберігається в підземних сховищах ПАТ "Укртрансгаз".

Того ж дня Печерський суд зняв арешт з 49,372 млн куб. м. газу, що належить ПАТ "Рівнеазот", 7,522 млн куб. м. газу ПАТ "Концерн Стирол", а також 0,11 тис. куб. м. газу ПАТ "Азот" (Черкаси). Весь цей обсяг також зберігається в ПСГ "Укртрансгазу".

Як зазначено в документах, у випадку з газом, суд врахував думку слідчого Поліщука А. М. і представників ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України", які були не проти зняття арешту.

Як повідомлялося, арешт на майно "Рівнеазоту", а також газ підприємств Ostchem в ПСГ було накладено Печерським судом у рамках розслідування МВС справи за підозрою посадових осіб ДК "Газ України" і групи компаній Ostchem у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА