12:43 27.10.2015

Група СКМ створила сайт про роботу підприємств холдингу на Донбасі

3 хв читати

Група "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ), найбільший український холдинг, створила інформаційний ресурс "Активи групи СКМ на Донбасі. Поточний статус" (http://rebuild.scm.com.ua), на якому зібрано докладну інформацію про руйнування і поточний статус роботи підприємств групи СКМ у регіоні.

Як повідомляється в прес-релізі групи, на сайті в режимі on-line буде оновлюватися інформація про життя підприємств СКМ у Донецькій і Луганській областях, режим роботи, відновлення руйнувань, а також про допомогу містам, які постраждали унаслідок військових дій.

Також нагадується, що з червня 2014 року і до останнього часу 47 активів групи СКМ опинилися в епіцентрі бойових дій. Багато з них неодноразово були змушені припиняти свою роботу через загрозу життю співробітникам, а над кількома підприємствами група втратила операційний контроль.

"Ми прийняли рішення про запуск такого ресурсу одразу з кількох причин. По-перше, для того, щоб на прикладі наших підприємств наочно показати, що насправді відбувалося і відбувається в зоні військових дій з інфраструктурою та реальним сектором і до яких жахливих наслідків це призводить. Ще ми хочемо надати докладну та розгорнуту відповідь на запитання про те, як в цих умовах працюють наші підприємства та компанії, як виконують свої зобов'язання, як відновлюють зруйновані об'єкти, яку допомогу надають людям, які потрапили в біду", - прокоментувала ситуацію директор зі зв'язків із громадськістю та комунікацій СКМ Наталя Ємченко, слова якої наводяться в прес-релізі.

При цьому вона уточнила, що ресурс "Активи групи СКМ на Донбасі. Поточний статус" буде регулярно і постійно доповнюватися: "Ми дуже сподіваємося, що доповнюватися інформацією про масштабні відновлювальні роботи, а не про нові руйнування".

У прес-релізі наголошують, що підприємства працюють у рамках чинного законодавства України. Щодня, незважаючи на складності, СКМ докладає всіх зусиль для підтримки нормальної роботи активів, збереження робочих місць та виплати заробітної плати нашим працівникам. Крім того, СКМ допомагає постраждалим містам і селищам відновлювати життєво важливу інфраструктуру – житлові будинки, школи, лікарні, повертає в будинки світло, тепло, воду, телефонний зв'язок, резюмується в повідомленні.

Компанія "СКМ" - керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

До групи СКМ входять компанії "Метінвест" (ГМК) і ДТЕК (енергетика), банк ПУМБ, страхові компанії АСКА і АСКА-Життя", "Укртелеком", телекомунікаційна група Vega, Медіа Група Україна", "ЕСТА Холдинг (нерухомість), "Український Рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), "Харвіст" (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг "Портінвест" та ін.

Акціонером СКМ зі 100-відсотковим пакетом акцій є бізнесмен Рінат Ахметов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА