11:57 30.10.2015

До восьми зросла кількість поранених у результаті пожежі на артскладі біля Сватового

2 хв читати
До восьми зросла кількість поранених у результаті пожежі на артскладі біля Сватового

Станом на 11.00 п'ятниці, 30 жовтня, на території арсеналу поблизу міста Сватового, що на Луганщині, тривають заходи з гасіння пожежі, а також встановлено кількість загиблих і постраждалих людей і збиток, завданий житловому фонду міста.

"Є жертви. Загинуло двоє людей. Поранено чотирьох військовослужбовців і чотирьох жителів м. Сватового. Їм оперативно надано медичну допомогу", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті спікера АТО в Луганській області Руслана Ткачука.

За попередньою інформацією, пошкоджено 9 п'ятиповерхівок, 6 чотириповерхівок і 20 триповерхових будинків. У результаті розльоту боєприпасів вночі спалахували локальні пожежі. Силами бригад ДСНС і військових підрозділів їх вдалося локалізувати й погасити.

У ліквідації займання задіяні пожежні танки ЗС України. Караули ДСНС забезпечують їх водою.

У самому місті Сватовому створено оперативний штаб, до складу якого увійшли представники МО України, правоохоронних органів, ДСНС, органів державної влади і місцевого самоврядування.

З метою контролю за ситуацією місто Сватове розділене на 6 квадратів, у кожному з яких ситуацію контролюють зведені групи представників ЗС України і МВС. "Вказані групи фіксують падіння боєприпасів, що не розірвалися, надають медичну і консультативну допомогу місцевим жителям", - зазначив Р. Ткачук.

Зокрема, інформує він, пункт медичного обслуговування населення відкритий у гімназії та школі №6 м. Сватового. Окрім цього медичний прийом дорослого населення триває в Центральній районній лікарні, а на привокзальній площі в приміщенні залізничної лікарні - медобслуговування дітей.

"З міста евакуйовано 118 пацієнтів районної лікарні, 100 - будинку престарілих і 116 - школи-інтернату. 29 військовослужбовців вийшли з території арсеналу", - додав спікер АТО в області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА