14:37 30.10.2015

Пожежа на арсеналі в Сватовому, за попередніми даними, виникла внаслідок дій супротивника – міністр оборони

1 хв читати
Пожежа на арсеналі в Сватовому, за попередніми даними, виникла внаслідок дій супротивника – міністр оборони

Міністр оборони України Степан Полторак заявляє, що ймовірною причиною виникнення пожежі на арсеналі оборонного відомства поблизу міста Сватового (Луганська обл.) є діяльність противника, який таким чином намагався дестабілізувати ситуацію в регіоні.

"Причини та обставини інциденту уточнюються. За попередньою інформацією, інцидент стався внаслідок дій противника, який ставив перед собою мету дестабілізацію обстановки в регіоні", - заявив міністр на засіданні Ради реформ в п'ятницю в Києві.

С. Полторак зазначив, що для розслідування обставин створена спеціальна комісія, до складу якої увійшли заступники міністра, заступники начальника Генштабу ЗС України, експерти. "Вони вже розпочали роботу. Результати розслідування ми обов'язково оприлюднимо", - наголосив міністр.

Він також зазначив, що за наявними в його розпорядженні даними, унаслідок пожежі четверо військовослужбовців дістали поранення, один військовослужбовець загинув, також загинула цивільна особа – місцева мешканка.

С. Полторак зазначив, що пожежу вже локалізовано. Як повідомив міністр оборони, для розмінування міста від боєприпасів створено 20 груп саперів загальною чисельністю 100 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА