15:30 30.10.2015

Події у Сватовому призвели до зміни маршруту низки поїздів

2 хв читати

Події у Сватовому Луганської обл. привели до тимчасових змін у маршрутах прямування пасажирських поїздів Київ – Лисичанськ – Київ і Харків – Лисичанськ – Харків.

Як повідомила прес-служба Луганської обласної військово-державної адміністрації, пасажирський поїзд № 531 сполученням Київ – Лисичанськ курсуватиме до Куп'янська за дійсним розкладом, а далі пройде через залізничні станції населених пунктів Красний Лиман – Попасна – Лисичанськ – Рубіжне.

Пасажирські поїзди № 410 та № 610 сполученням Харків – Лисичанськ слідуватимуть через залізничні станції населених пунктів Ізюм – Красний Лиман – Попасна – Лисичанськ – Рубіжне. На залізничну станцію Куп'янська потяги не заходитимуть.

На залізничних станціях Красного Лиману і Попасної заплановані технічні зупинки з можливістю посадки і висадки пасажирів. Придбання квитків пасажирами на цих станціях буде організовано в самих поїздах.

Відправлення пасажирських поїздів із залізничної станції Рубіжного відбуватиметься за наявним розкладом, через залізничні станції населених пунктів Лисичанськ – Попасна – Красний Лиман.

Пасажирський поїзд № 532 сполученням Лисичанськ – Київ з Красного Лиману йтиме до залізничної станції Куп'янська, далі за наявним маршрутом.

Пасажирські поїзди № 410 та № 610 сполученням Лисичанськ – Харків слідуватимуть до залізничної станції Красного Лиману, потім Ізюм – Харків, без заходження на залізничну станцію Куп'янська.

Рух приміських дизель-поїздів на ділянці Сватове – Попасна тимчасове припинено.

Як повідомлялося, ймовірною причиною виникнення пожежі на арсеналі оборонного відомства поблизу Сватового міністр оборони України Степан Полторак назвав діяльність противника, який таким чином намагається дестабілізувати ситуацію в регіоні.

"Причини та обставини інциденту уточнюються. За попередньою інформацією, інцидент стався внаслідок дій противника, який ставив перед собою мету дестабілізації обстановки в регіоні", - заявив він на засіданні Ради реформ у п'ятницю в Києві.

За словами С. Полторака, для розслідування обставин створено спеціальну комісію, до складу якої увійшли заступники міністра, заступники начальника Генштабу ЗС України, експерти.

"Вони вже розпочали роботу. Результати розслідування ми обов'язково оприлюднимо", - заявив міністр.

Він також зазначив, що, за наявними в його розпорядженні даними, унаслідок пожежі четверо військовослужбовців дістали поранення, один загинув. Також загинула місцева мешканка.

С. Полторак зазначив, що пожежу вже локалізовано. Для розмінування міста створено 20 груп саперів загальною чисельністю 100 осіб.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА