13:06 31.10.2015

Яценюк доручив Мінекономрозвитку терміново подати пропозиції про виділення коштів постраждалим у Сватовому Луганської області

1 хв читати
Яценюк доручив Мінекономрозвитку терміново подати пропозиції про виділення коштів постраждалим у Сватовому Луганської області

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі терміново подати пропозиції про виділення коштів постраждалим у результаті надзвичайної ситуації в м. Сватовому Луганської області, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

"Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Мінекономрозвитку терміново подати в установленому порядку пропозиції про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для надання допомоги сім'ям осіб, загиблих і постраждалих у результаті надзвичайної ситуації в м. Сватовому Луганської області для ухвалення урядом відповідного рішення", - зазначено в повідомленні на сайті Кабміну.

Крім того, глава уряду доручив віце-прем'єрові - міністрові регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України Геннадієві Зубку спрямувати у Сватове комісію для оцінки збитків, завданих у результаті надзвичайної ситуації, що сталася 29 жовтня.

Міністру оборони Степану Полтораку спільно з главою ДСНС України Миколою Чечоткіним і головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою вжити скоординованих заходів з проведення комплексу рятувально-відновних робіт для швидкого забезпечення відновлення життєдіяльності міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Сумщини

На Харківщині внаслідок атак агресора загинули дві людини, дев’ятеро поранено

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє загиблих і шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА