14:16 01.11.2015

Суд відмовив Боровику в позові про повторний перерахунок голосів у Малиновському районі Одеси

2 хв читати
Суд відмовив Боровику в позові про повторний перерахунок голосів у Малиновському районі Одеси

Одеський окружний адміністративний суд відмовив кандидату в мери Одеси Боровику Саші у задоволені чергового позову про перерахунок результатів виборів – тепер у Малиновському районі Одеси.

Як повідомила прес-служба суду, позивач вимагав визнати дії та бездіяльність Малиновської виборчої комісії незаконними, її рішень про прийом документів з дільниць - що порушують процедуру прийому та розгляду виборчих документів і скасувати ці рішення у відповідній частині. Також С. Боровик наполягав на скасуванні протоколу комісії про встановлення підсумків голосування та повторного перерахунку голосів.

"Саша Боровик надав суду копії протоколів виборчої комісії про підрахунок голосів, на деяких з яких відсутні дані про номер примірника, часу складання, є зайві позначки, виправлення. Однак, дослідивши їх, суд прийшов до висновку, що вони не є належним доказом порушень. Також позивач не довів необхідність провести повторний перерахунок голосів. Так, жодного акту, який би дозволив територіальній виборчій комісії поставити під сумнів результати підрахунку голосів, Саша Боровик не надав", - йдеться в повідомленні суду.

Як повідомлялося, раніше суд відмовив С. Боровику у задоволенні таких позовів у Суворівському та Київському районах Одеси.

Як повідомлялося, Одеська міська виборча комісія визнала чинного мера Одеси Геннадій Труханова новообраним мером, оскільки він набрав понад 50% голосів виборців. Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі та його радник С. Боровик, який також був кандидатом у мери Одеси і посів друге місце, ці результати не визнали і заявили про намір їх оскаржити.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

Україна отримала зброю від деяких партнерів із дозволом завдавати ударів по Росії - глава МЗС Латвії

Майно ексміністра освіти України Табачника та митрополита РПЦ Лазаря передано в управління держави

ДП "Ліси України" додано до переліку критично важливих для економіки підприємств

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА