17:14 02.11.2015

Паспорти громадян України виявлено на місці катастрофи А321 - МНС РФ

1 хв читати
Паспорти громадян України виявлено на місці катастрофи А321 - МНС РФ

Більше ніж 110 документів осіб, що загинули в аварії А321, виявлено на місці трагедії на Синайському півострові, повідомив директор департаменту пожежно-рятувальних сил МНС Росії Олександр Агафонов.

"Серед документів, знайдених на місці аварії, є паспорти громадян України", - сказав він.

О.Агафонов зазначив, що кількість виявлених документів та особистих речей зростатиме. "Роботи тривають. Рятувальники МНС працюють в улоговині, де виявлено великий фрагмент літака з особистими речами та надувним трапом", - повідомив директор департаменту МНС.

За його словами, рятувальникам доводиться працювати в складних умовах - це спека, перепади висот, величезна територія. "Приміром, перепади висоти в улоговині становлять 120 метрів, туди рятувальники спускаються по мотузку. Усі знайдені речі упаковують і доставляють у базовий табір, який розташований за 12 км", - розповів О.Агафонов.

До роботи на місці аварії долучилися французькі фахівці, також працюють представники МАК та авіаційної влади Єгипту.

Airbus А-321 авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс із Шарм-ель-Шейху до Петербурга, розбився в суботу, 31 жовтня, на півночі Синайського півострова біля міста Ель-Аріш. Усі 224 людини, що перебували на борту, зокрема четверо громадян України, загинули.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА