10:10 03.11.2015

У Сватовому повністю відновлено роботу об'єктів життєзабезпечення - ДСНС

1 хв читати
У Сватовому повністю відновлено роботу об'єктів життєзабезпечення - ДСНС

Станом на ранок вівторка, 3 листопада, у м. Сватовому Луганської області тривають роботи з ліквідації наслідків пожежі, що виникла 29 жовтня на складах Міноборони України.

Як повідомляє прес-служба держслужби України з надзвичайних ситуацій, "станом на 8.00 робота об'єктів життєзабезпечення (енерго-, газо- і водопостачання) в місті Сватовому і навколишніх населених пунктах відновлена повністю".

У ДСНС зазначають, що впродовж ночі вибухів і займань на території складу не зафіксовано, проте для оцінки обстановки і визначення можливих подальших займань на території складу чергують 2 пожежних танки.

Продовжують функціонувати два пункти обігріву для життєзабезпечення місцевого населення та особового складу залучених підрозділів. Нині на пункти обігріву ДСНС звернулися по допомогу 946 осіб.

Піротехнічні групи ДСНС України (14 піротехнічних загонів загальною кількістю 75 осіб і 27 одиниць техніки) обстежили 14 секторів на предмет виявлення і знешкодження вибухонебезпечних предметів. Обстежено ділянку залізничної колії від позначки 880 км до станції Кабанне.

"Від 7:30 розпочато роботи з обстеження сектора № 7 (сектор, який знаходиться безпосередньо біля складів) на наявність вибухонебезпечних предметів і обстеження населених пунктів Мілуватка і Комсомольське", - зазначено в повідомленні.

Від початку виконання робіт оперативний штаб від місцевого населення отримав 234 заявки на виявлення вибухонебезпечних предметів, з яких виконано 210.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА