16:00 04.11.2015

МВС відкрило кримінальне провадження щодо можливих фальсифікацій виборів у Черкаській області - Шкіряк

1 хв читати
МВС відкрило кримінальне провадження щодо можливих фальсифікацій виборів у Черкаській області - Шкіряк

Відкрито кримінальне провадження за можливими фальсифікаціями та спробами спотворення результатів виборів до Черкаської області, повідомляє радник глави МВС України Зорян Шкіряк.

"За фактом порушень при підрахунку голосів у Черкасах відкрито кримінальне провадження. Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 158 Кримінального кодексу України - підробка виборчих документів членами виборчої комісії", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, правоохоронці перевіряють надану представниками політичних сил інформацію про фальсифікації підрахунку голосів на користь окремих суб'єктів виборчого процесу.

"З представників апарату УМВС створенj слідчу групу. Проводиться допит членів виборчої комісії. Готується клопотання до суду для вилучення оригіналів протоколів виборчих комісій. Всі свідчення і зібрані матеріали будуть долучені до матеріалів справи", - поінформував З. Шкіряк.

Він також наголосив, що слідчі дії будуть проведені об'єктивно і відкрито із залученням громадськості.

"У разі доведення протиправних дій з боку представників виборчих комісій, винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років", - зазначив радник глави МВС.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА