17:25 04.11.2015

Для затримання прокурора, що нібито дав вказівку повідомити Корбана про підозру за другим епізодом, підстав немає – Терещук

1 хв читати
Для затримання прокурора, що нібито дав вказівку повідомити Корбана про підозру за другим епізодом, підстав немає – Терещук

Начальник Головного управління МВС України в Києві Олександр Терещук заявляє, що поки що немає жодних підстав для затримання прокурора Олександра Голинченко, який нібито під час судового засідання із розгляду заяви захисту голови політради партії "Укроп" Геннадія Корбана про незаконність затримання останнього відправляв СМС з вимогою вручення підозри Г. Корбану за другим епізодом.

"Ми будемо реєструвати, і надалі прийматимемо процесуальні рішення", - сказав О. Терещук журналістам, відповідаючи на запитання, чи буде затриманий представник прокуратури.

Про скоєнні злочину, про який заявляли народні депутати, начальник столичної міліції сказав: "Якщо є підстави, то затримаємо, а якщо немає підстав, то нікого затримувати не будуть. А вимагати (затримання – ІФ) ми всі можемо. Що, мені вас затримувати, якщо цього депутат вимагає?".

О. Терещук наголосив, що він поки що не бачив жодних заяв і "поки що немає жодних підстав для затримання (прокурора – ІФ")".

Як повідомлялося, в Печерському суді міста Києва в середу проходило слухання за скаргою адвокатів Р. Корбана щодо його незаконного утримання згідно зі ст. 206 Кримінального процесуального кодексу України.

На засіданні суду народний депутат Віталій Купрій зателефонував до міліції, повідомивши, що прокурори здійснюють злочину - нібито представник Генпрокуратури лише на засіданні суду в середу дав вказівку повідомити Г. Коробану про підозру за другим епізодом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На інших напрямках фронту ситуація напружена, втім контрольована - Генштаб ЗСУ

На фронті відбулося 60 бойових зіткнень, найважча ситуація на Покровському напрямку - Генштаб ЗСУ

Дніпропетровська область може пройти понеділок без графіків погодинних відключень

Окупанти за добу завдали 4 ракетних і 33 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Українська авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 місцях скупчення противника - Генштаб ЗСУ

Країни ОПЕК+ домовилися про сумарне скорочення видобутку на 5,86 млн барелів сирої нафти на день до 2025 року

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G7

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА