11:07 05.11.2015

ДСНС завершила обстеження території в зоні своєї відповідальності в Сватовому, вилучено 3,4 тис вибухонебезпечних предметів

1 хв читати
ДСНС завершила обстеження території в зоні своєї відповідальності в Сватовому, вилучено 3,4 тис вибухонебезпечних предметів

Державна служба з надзвичайних ситуацій, станом на 8:00 четверга завершила обстеження території у межах зони відповідальності в останньому секторі №7, що безпосередньо прилягає до складів Міністерства оборони у м. Сватове Луганської області.

"Загалом з початку виконання робіт виявлено, вилучено та передано для знищення підрозділам Міноборони 3 тис 379 одиниць вибухонебезпечних предметів", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті ДСНС.

У відомстві нагадали, що піротехнічні загони працюють у відповідності з затвердженою схемою розподілу зон відповідальності: територія у радіусі 600 м від епіцентру вибуху закріплена за Міноборони, територія радіусом 3 км - за ДСНС.

"Житловий сектор і промислова зона у м. Сватове очищена від вибухонебезпечних предметів з документальним підтвердженням виконаних робіт. Один примірник актів передано місцевим органам влади. Від місцевого населення отримано 263 заявки про виявлення вибухонебезпечних предметів, з яких виконано 261", - йдеться в повідомленні.

Крім того, психологи Луганського облуправління ДСНС надали допомогу 116 осіб, з яких 42 дитини, а особовий склад піротехнічних розрахунків ДСНС проводить заняття в школах м. Сватове з дотримання заходів безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних предметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА