14:51 05.11.2015

Весь склад Нацгвардії забезпечений на 100% зимовим обмундируванням єдиного зразка

1 хв читати
Весь склад Нацгвардії забезпечений на 100% зимовим обмундируванням єдиного зразка

Весь персональний склад Національної гвардії України забезпечено на 100% зимовим обмундируванням, повідомив заступник начальника управління з тилу Нацгвардії Артем Шевчук.

"Наразі весь особовий склад на 100% забезпечений польовий формою одягу для успішного виконання завдань у зоні АТО", - заявив він на прес-конференції в четвер.

При цьому А. Шевчук продемонстрував комплект зимового обмундирування, яким забезпечений кожен військовослужбовець.

За словами А. Шевчука, вартість комплекту військового обмундирування становить від 10 тис. до 18 тис. грен, і в поточному році на закупівлю речового майна для Національної гвардії передбачено 387 млн грн.

Він також зазначив, що військова форма нацгвардійців – оливкового кольору.

Водночас, за словами А. Шевчука, в Нацгврадії не відмовляються і від обмундирування, яке доставляють волонтери. Переважно, це зразки обмундирування армій інших держав."Але наша форма не гірше", - наголосив він.

У свою чергу, прес-секретар Національної гвардії Світлана Павловська наголосила, що у військовослужбовців Нацгвардії форма єдиного зразка.

"Форма єдина як для генералітету, так і для звичайного військовослужбовця строкової служби", - зазначила вона.

За її словами, в рамках осінньої мобілізації в Нацгвардію будуть призвані близько 5 тис. військовослужбовців строкової служби, і всі вони будуть забезпечені військовою формою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА