14:28 06.11.2015

Лукаш упевнена, що запобіжний захід для неї не буде пов'язаний з арештом

1 хв читати
Лукаш упевнена, що запобіжний захід для неї не буде пов'язаний з арештом

Затримана в четвер екс-міністр юстиції України Олена Лукаш називає кримінальне провадження сфабрикованим і нагадує, що останні півтора року ніде не переховувалася.

"Мою справу цілком сфабриковано... Це штучне, незаконне кримінальне провадження для відволікання уваги суспільства", - заявила О. Лукаш у перерві засідання Печерського районного суду м Києва у п'ятницю.

Вона також висловила переконання, що справу проти неї порібна Генпрокуратурі, як "справа-перемога".

"Останні дні роботи Генеральної прокуратури свідчать про те, що Генпрокуратура дискредитувала себе",- заявила екс-міністр.

О. Лукаш висловила впевненість, що їй буде винесено запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою. "Настрій бадьорий, правова позиція ідеальна. Впевнена, що буде запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою", - наголосила екс-міністр.

Вона знову підтвердила, що останні півтора року перебувала в Києві і не переховується від правоохоронців, і заявила, що їй смішать заяви про нібито її розшук. "Вони мене знайшли, коли я готувала обід", - сказала О. Лукаш.

На запитання про те, чи вважає вона себе політв'язнем, О.Лукаш відповіла: "Боже збав!. Зі своєю політичною діяльністю я б цього не пов’язувала",- сказала вона.

Екс-міністр також заявила, що "ніхто ніколи не цікавився моїми свідченнями щодо Майдану".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", О Лукаш не видається виснаженою, незважаючи на тривалі процесуальні дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА