16:23 06.11.2015

Москаль поінформував Порошенка, що з понеділка повертається з відпустки на роботу

2 хв читати
Москаль поінформував Порошенка, що з понеділка повертається з відпустки на роботу

Керівник Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив президенту України Петру Порошенку про те, що після закінчення відпустки має намір повернутися до роботи на посаді, повідомляється на офіційному сайті глави держави.

"З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи", - сказав Г.Москаль під час зустрічі з П.Порошенком.

У свою чергу прес-секретар президента Святослав Цеголко у своєму Twitter у п'ятницю уточнив, що голова Закарпатської обладміністрації повертається на роботу з відпустки з понеділка, 9 листопада.

Президент дав позитивну оцінку роботі Г.Москаля на посаді. "У цілому я задоволений тими тенденціями і змінами, які зараз ми спостерігаємо на Закарпатті. Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з'явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення ладу", - сказав він, відзначивши ситуацію на митниці, боротьбу з контрабандою тютюнових виробів, наркотичних засобів.

Говорячи про підсумки місцевих виборів, що відбулися 25 жовтня, глава держави звернув увагу на необхідність формування демократичної коаліції.

Г.Москаль розповів П.Порошенку про ситуацію в області та заявив, що за час його роботи була припинено контрабанду цигарок, спирту, триває боротьба з незаконним вирубуванням лісу. Він також звернув увагу на припинення роботи підпільних нафтопереробних підприємств, які постачали фальсифікований бензин на всю Україну.

Раніше джерела агентства повідомили, що Г.Москаль написав заяву про відставку без будь-якого роз'яснення причин такого кроку. Офіційного повідомлення ні від Г.Москаля, ні з Банкової не було. Деякі ЗМІ повідомили про те, що президент не прийняв відставки.

Із вересня 2014 року Г.Москаль був головою Луганської облдержадміністрації. 15 липня 2015 року президент призначив його головою Закарпатської облдержадміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА