13:31 08.11.2015

ЗСУ відвели 82-мм міномети на донецькому напрямку попри обстріли з боку бойовиків

1 хв читати
ЗСУ відвели 82-мм міномети на донецькому напрямку попри обстріли з боку бойовиків

Українські військовослужбовці в суботу завершили відведення мінометів калібром 82-мм на донецькому напрямку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Українські військові повністю дотримуються Мінських домовленостей. Яскравим підтвердженням цього є виконання чергового етапу відведення озброєння калібром до 100 мм, яке переміщено у визначені райони. Там військовослужбовці обслуговуватимуть техніку, проводитимуть заходи бойової підготовки, і у разі потреби готові у найкоротші строки повернутися на передову", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру у Facebook.

Водночас в прес-центрі штабу АТО зазначили, що "українські військовослужбовці прагнуть миру, чого, на жаль, не можна сказати про протилежну сторону", яка продовжує здійснювати збройні провокації та обстріли не лише позицій ЗСУ, а й мирних населених пунктів із забороненого озброєння.

Раніше в прес-центрі повідомили, що за суботу бойовики тричі обстріляли позиції Збройних сил України. Зокрема, на донецькому напрямку після 6:00 по Авдіївці з напряму Спартака працював снайпер, а після 13:50 по позиціях ЗСУ у Пісках бойовики вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА