14:40 08.11.2015

Тєрєхова госпіталізовано, його стан - середньої тяжкості, повідомляють у партії "УКРОП"

2 хв читати
Тєрєхова госпіталізовано, його стан - середньої тяжкості, повідомляють у партії "УКРОП"

Кандидат у мери Павлограда від "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" Євген Тєрєхов у неділю вранці потрапив у ДТП і був госпіталізований, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості, написала на своїй сторінці у Facebook керівник прес-служби "УКРОП" Євгенія Кравчук.

"Зараз Євген у лікарні, в реанімації, стан середньої тяжкості. Після аварії він потребував термінової госпіталізації. У лікарні він здав усі аналізи, з яких буде зрозуміло, зокрема й те, чи був у його крові алкоголь", - наводить слова Є.Кравчук прес-служба політсили в неділю.

За її інформацією, аварія сталася через те, що Є.Тєрєхов утратив пильність через втому - "позначилися події останніх днів, в яких він брав участь". "Крім того, ділянка дороги, на якій сталася аварія, в такому ж стані, як і більшість доріг у нашій країні", - написала вона.

Стосовно автомобіля, на якому пересувався кандидат у мери Павлограда, Є.Кравчук підтвердила, що це був Porshe Cayene. "Автомобіль, на якому пересувався Тєрєхов, належав людині, яка підтримувала його і партію на виборах. Автомобіль було надано в тимчасове користування, коли у Євгена виникла необхідність часто їздити між містами, зокрема й тоді, коли почалися фальсифікації результатів виборів, а ЦВК спробувала скасувати другий тур у Павлограді", - зазначила Є.Кравчук.

Інформацію про те, що в автомобілі начебто перевозили гроші, а водій відмовився пройти текст на алкоголь на місці події, вона назвала чутками й звернула увагу, що цю інформацію поширюють із посиланням на інтернет-видання, яке системно підтримує Олександра Вілкула та "Опозиційний блок" і в якому вже неодноразово з'являлися повідомлення, що порочать партію "УКРОП" та Є.Тєрєхова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відкрили пам'ятний камінь на місці майбутнього меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

Ворог атакував Нікополь, постраждав чоловік - голова ОВА

Президент Грузії наклала вето на закон про "іноагентів"

Унаслідок ворожого обстрілу в Чернігівській області постраждав чоловік - голова ОВА

У Херсонській області окупанти скинули вибухівку з дрона, загинув чоловік, поранено жінку - голова ОВА

У Дніпропетровській області громадянин напав на військовослужбовця ТЦК, розпочато кримінальне провадження - Сухопутні війська ЗСУ

Ситуація на фронті залишається напруженою, від початку доби зафіксовано 66 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА